Een planner voor structuurjunkie's gids voor het kopen van een structuurjunkie

Een planner voor structuurjunkie's gids voor het kopen van een structuurjunkie

Een Structuurjunkie is een planner ontworpen door Steffie van Helsing. Dit is een extra bijzonder soort planner die geen ingevulde gegevens heeft, maar vol staat met notities. De pagina's zijn ruim en de Structuurjunkieplanner wordt geleverd met een handige envelop voor je losse papieren. Het wordt ook geleverd met een mini-notitieboekje en twee leeslinten.

planner structuur junkie

De Structuurjunkie heeft duidelijke jaar- en maandoverzichten, samen met een maand-per-week schema en lijntjespagina's structuurjunkie gezond. Er zijn twee extra vakjes voor pennen en een pen, en er is een handige envelop voor het kwijtraken van papieren. Het is een planner op A4-formaat en het heeft metalen details waardoor het opvalt in een menigte.

De Structuurjunkie Planner is gemaakt van duurzame materialen en wordt geleverd met een gratis envelop om belangrijke documenten in op te bergen. Het heeft een minimalistisch ontwerp en het heeft twee leeslinten voor het maken van aantekeningen. Er zijn ook twee stippellijnen om te krabbelen. De Structuurjunkie Planner heeft ook een elastische sluiting aan de bovenkant, zodat je hem dicht kunt houden als je hem niet gebruikt.

Als je een junkie bent in het maken van planners, kun je overwegen om een PROJO-organizer aan te schaffen. Dit is een driemaandelijkse, ongedateerde planner die wordt geleverd met een bijbehorend notitieboek. Het heeft een omslag, die de boeken bij elkaar houdt. Het systeem is niet perfect, maar het kan een effectieve manier zijn om georganiseerd te blijven. Als het de juiste maat heeft, kun je het voor meerdere doeleinden gebruiken. Als je geen "planner-junkie" bent, kun je in plaats daarvan een bullet-journaal vinden.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/