bbq vlees

Het beste barbecuevlees dat je kunt eten

Wat is de beste manier om rundvlees te kopen voor op de barbecue?

Je kunt natuurlijk altijd gewoon naar je plaatselijke vleeswarenhuis gaan en een stuk biefstuk of wat kip halen. Maar dat zou u kosten, dus welke andere opties heeft u? Nou, naast het kopen van een stuk rundvlees van uw slagerij, wilt u misschien overwegen hoeveel u bereid bent te besteden aan barbecuevlees.

Kies goed BBQ-vlees voor je BBQ. Als je je eigen barbecuesaus wilt maken, koop dan goed bbq-vlees. Dit is waarschijnlijk de duurste, maar het zal ook goed zijn op een heel mooie grill. Dit type is meestal alleen verkrijgbaar op vleesmarkten. Keuzeklasse is waarschijnlijk de minst dure en is gemakkelijk te vinden in supermarkten.

Ten derde moet het een gelijkmatige textuur hebben. Dunne stukken vlees zullen ongelijk gaar worden en uw bbq-vlees een taaie textuur geven. Het wordt ook niet gelijkmatig bruin, waardoor ribben en entrecote te donker en taai worden. Dikkere linten en entrecote worden sneller bruin en behouden hun kleur langer.

Kies ten vierde barbecuevlees dat minder vet bevat. Wanneer je vlees met vet kookt, blijven de sappen in de snede en wordt de kleur donkerder en ondoorzichtiger. Wanneer je hamburgers, barbecuevlees en ribben kookt, zitten de vetten er nog steeds in en worden ze donkerder. In plaats van hamburgers en vlees kopen, zou je in plaats daarvan mixed grill kunnen overwegen.

Er zijn veel meer uitstekende manieren om te koken, behalve alleen barbecueën.

De meeste mensen denken niet na over hoe hun smaakt verandert wanneer ze andere vlees van vlees beginnen te koken, maar het beste bbq-vlees is een goede match voor de andere ingrediënten. Dit betekent dat sommige stukken wat meer dressing nodig hebben dan andere, sommige moeten worden bevochtigd voordat ze op de grill worden geplaatst, en zelfs voor sommige moet je het vlees eerst marineren voordat je het kookt. Een dikkere ribeye-steak heeft bijvoorbeeld veel meer olie nodig om hem te marineren voordat hij wordt gekookt, en een dunnere plak varkensvlees mag niet worden gekookt zonder een rub gemaakt van kruiden zoals knoflook en uien. Gebruik deze rubs of een andere marinade die u verkiest.

Er zijn een aantal zeer goede recepten voor bbq-vlees die ten zeerste worden aanbevolen. Ik hou vooral van recepten die ontworpen zijn om weinig calorieën te bevatten, maar toch smaakvol. Dit soort recepten bevat rundvlees, lam, kip, zeevruchten, groenten, fruit, groenten en zelfs tofu, waardoor ze extreem veelzijdig zijn. Dus zelfs als u een vleesliefhebber bent, kunt u genieten van enkele van de beste smaken rundvlees, varkensvlees of kip zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u te zwaar wordt!

Vind meer info: cooltomeatyou.nl