Helemaal Shea

Sheaboter gebruiken in je huidverzorgingsroutine

Shea Butter is al duizenden jaren gebruikt om de huid natuurlijk te genezen. Tegenwoordig wordt het gebruikt om rimpels en fijne lijnen te verzachten en te kalmeren, en zelfs voorkomen dat ze in de eerste plaats voorkomen. Wat sommige consumenten misschien niet weten is dat Shea Butter eigenlijk een plantenextract is, geen natuurlijke moisturizer! Daarom is het product alleen effectief als het een hoge concentratie van natuurlijke moisturizers bevat. De volledig sheaboter aan de andere kant, is afgeleid van de noten van de sheaboom, die wild groeit over de Indiase en Saudi-Arabias-oksels en lies.

De volledig Shea-boom groeit door India wild, meestal in de staat Kerala in Zuid-India. Het wordt ook gekweekt in het centrale en westelijke deel van Zuid-Afrika, evenals aan de Gold Coast of Australië. De Shea Tree bloeit in de late zomer en vroege herfst, toen het wereldwijde klimaat het meest perfect is. Als zodanig zijn de planten en bomen zeer productief en produceren ze tot 80% meer dan ze in hun natuurlijke habitat. Daarom is het een populaire keuze als een huidbehandelingsproduct, vooral in het Westen.

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van Shea Butter om je huid vast te draaien en te hydrateren. Omdat het een natuurlijk voorkomend ingrediënt is, bevat het product geen kunstmatige conserveermiddelen of geuren. In feite heeft het zeer weinig negatieve bijwerkingen. Bovendien is de boter erg vergelijkbaar met de skins eigen talg, dus het veroorzaakt niet dat een vettig gevoel als veel moisturizers doen.

In plaats daarvan laat het je huid heel zacht en glad voelen.

Er zijn veel manieren waarop volledig Shea kan worden gebruikt om de gewenste resultaten te bereiken. TOPICAAL kan het direct worden toegepast op een droge of gerappe huid. Het kan zelfs topisch worden gebruikt op geïrriteerde en schilferige lippen. Omdat het geen aardolieproducten bevat, is het veilig voor mensen die lijden aan allergische reacties op algemeen gevonden moisturizers en huidverzorgingsproducten.

Het laat je huid gehydrateerd en zacht voelen, zonder vettig of plakkerig te zijn.

Naast het gebruik van volledig Shea als een moisturizer, kunt u het ook zachtjes in uw hoofdhuid masseren om de bloedsomloop te verhogen en de haargroei te verbeteren. Als u lijdt aan gespleten uiteinden, kunt u Shea Butter gebruiken als een geweldig alternatief voor op chemische producten. De boter laat je haarlinier en gezonder op zoek. Dit is vooral handig als je haar is beschadigd vanwege een snee, brand of een ander type letsel.

Er zijn vele andere manieren die volledig Shea kunnen profiteren van uw gezondheid en huid. In feite zijn de anti-aging-eigenschappen bewezen door dermatologen om het verouderingsproces om te keren. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Shea Butter-producten, is het het beste om ze online te kopen van een geloofwaardige leverancier. Terwijl u winkels kunt bezoeken om Shea-producten te kopen die al met andere ingrediënten zijn gemengd, betekent dat het kopen van volledig Shea-producten betekent dat u het zuivere ingrediënt koopt, dat effectiever is dan andere producten die een combinatie van ingrediënten bevatten. Zorg ervoor dat u tijdens andere huidverzorgingsproducten volledig kiest als u de beste resultaten wilt zien.

Klik hier voor meer informatie https://vrijnatuurlijk.nl/brand/helemaal-shea/