chiptuning

Turbocharger Accessoire – een nadere blik op Turbocharger Tuning

ChipTuning Voordelen van Chipperformance– Denkt u erover om wat chip-afstemming op uw voertuig te doen? Nou, voordat we het onderwerp bespreken, laat ons eerst iets verduidelijken: wat is precies de chip-tuning? Is het goed of slecht voor je auto? Het antwoord op beide vragen is goed, maar niet in de zin van slecht! U gaat het werk alleen doen als u de juiste stappen kent om te nemen en als u zich bewust bent van alle voorzorgsmaatregelen die u moet nemen, kan niets fout gaan.

Een extra vermogen bedoeld voor uw auto betekent meer extra werk voor u en dat ook met meer schade en slijtage aan de interne motoronderdelen. De chiptuning bereikt eigenlijk de maximale prestatieverbetering over een langere toevoer van brandstof en lucht met minder inspanning. Dit vertelt al twee dingen aan u: u verbetert uw gaskilometers, wat duidelijk zuiniger is, omdat u veel vaker moet tanken; Betekent dit dat de uitvoering beter is dan de gemiddelde auto die er op straat is? Zeker niet!

Waarom wordt de motorchip-tuning als zodanig gebeld? Omdat het de mechanische verbinding tussen de verschillende delen van een motor maakt.

Dit wordt bereikt door gebruik te maken van wat bekend staat als microprocessors (dit zijn kleine programma’s die een specifieke taak uitvoeren) en door de waarden van de overeenkomstige besturingseenheden te wijzigen. Wanneer u de distributieriem met een nieuwe vervangt, zeg, zegt de computer dat u het zou moeten doen omdat de oude is gebroken. Maar wanneer u de microprocessor vervangt, zegt uw computer dat de oude slecht is en moet worden vervangen. Op die manier wordt het programmering van de motoropname of de motorcontrole-eenheid uitgevoerd!

Motor Re-Tuning wordt nu een populaire sport en er zijn veel mensen die hun hand proberen. Maar in werkelijkheid is het vrij gemakkelijk om je motor af te stemmen als je weet wat je doet. En geloof het of niet, je kunt zelfs je elektronische besturingseenheden afstemmen als je weet wat je doet.

Waarom zou iemand zo’n schijnbaar gecompliceerde taak uitvoeren? Gewoon omdat sommige autobezitters (en zelfs sommige voertuigmakers) het als een onnodige uitgave beschouwen. Ze denken dat ze in plaats van geld uitbrengen voor het reguliere onderhoud van de auto, ze het kunnen redden voor het kopen van een betere auto, of om een betere brandstofefficiëntie te krijgen. Natuurlijk, als je een van die mensen bent die zoals zij denkt, zou je dit artikel niet moeten lezen.

Maar als je dat doet, vraag je je misschien af hoe chip-tuning eigenlijk de prestaties van een auto te verbeteren?

Welnu, afgezien van het krijgen van een beter gaskilometers door de motoren af te stemmen, kan een turbo-motor ook helpen om meer vermogen te krijgen bij het rijden op de topsnelheid. Met behulp van chip-tuning kun je je motor daadwerkelijk langer laten duren. Het probleem met veel auto’s tegenwoordig is het feit dat de motoren de neiging hebben om na een tijdje uit te slagen. Met de hulp van chiptuning kunt u de levensduur van uw motor met maximaal 40% daadwerkelijk verlengen! Met een duurzame motor, zul je zeker een veilige auto hebben, zelfs als je op hobbelige wegen gaat.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl